Konstruktionsritningar

Detaljerade ritningar •

Om oss

En affärsidé som visade sig lyckad

Svensk Bygglovstjänst AB såg dagens ljus under vår studietid. Vi hade testat flertalet olika affärsidéer och när den här verkställdes visade det sig snabbt att den hade något alldeles extra. När tjänsterna varit aktiva i bara två veckor började fler och fler personer höra av sig för att få hjälp av oss och det var då vi insåg att det finns en marknad och ett behov av snabb och effektiv hjälp med konstruktions- och bygglovsritningar.

Vår breda kompetens är till vår fördel

Vi som arbetar på Svensk Bygglovstjänst AB har erfarenhet från olika områden. Vi är utbildade inom byggteknik och duktiga på både arkitektur och kundbemötande. Utöver det har vi ett kontaktnät inom kommunen som kommer väl till hands i vårt arbete. Det har visat sig vara egenskaper som är ovärderliga för oss eftersom vi får förfrågningar från många olika uppdragsgivare. Sedan vi lanserade vår verksamhet har vi bland annat hjälpt arkitekter, privatpersoner, hantverkare och fastighetsutvecklare med deras ritningar.

Vårt mål är att göra det enkelt att få bygglov

Vi har ett tydligt mål med vår verksamhet och det är att göra det enkelt för alla att få bygglov, även fast man inte besitter den kompetens man behöver om ritningar. Tack vare den kunskap vi har kan vi garantera alla som anlitar oss att deras bygglovsansökan blir beviljad.

Vi hjälper er att färdigställa det projekt ni drömmer om och följer er tills bygglovsansökan är godkänd. Fullständiga villkor finns på vårt kundavtal som du läser igenom innan din beställning hos oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

  Adress
  Hammarby Kaj 10 D
  120 32 Stockholm

  Telefon
  08-509 10 444

  E-post
  offert@konstruktionsritningar.se

  Orgnr
  559127-9210

OM OSS

När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

Konstruktionsritningar.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svensk Bygglovstjänst AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hammarby Kaj 10 D
120 32 Stockholm

08-509 10 444

offert@konstruktionsritningar.se

Orgnr:
559127-9210