Konstruktionsritningar

Detaljerade ritningar •

Bygglovsritningar

När man skall verkställa ett större projekt behövs det oftast bygglovsritningar för detta. Det är ritningar som skickas in till kommunen för granskning, och det är de som ligger som underlag för deras beslut. Vi på Konstruktionsritningar hjälper er gärna med dessa handlingar och vi garanterar alla som tar vår hjälp ett beviljat bygglov. Om någonting behöver kompletteras i de handlingar som skickas in är det vi som tar ansvar för det. På det sättet kan ni väldigt enkelt få hjälp med bygglovsritningar online och vara garanterade ett positivt beslut.

Hjälp med bygglovsritningar smidigt på nätet

Om du behöver bygglovsritningar för uterum eller något annat byggprojekt börjar du med att informera oss om dina planer. Vi kommer därefter ta fram alla nödvändiga handlingar och se till att ritningarna innehåller den information som din kommun kräver. När alla papper är i ordning är det vi som tar hand om att skicka in dem och vi ser även till att ni får en kortare handläggningstid. Några av de dokument vi tar fram när ni behöver bygglovsritningar för tillbyggnad, nybygge eller ett annat projekt är ritningar i 3D samt en situationsplan.

Bygglovsritningar med ett garanterar positivt beslut

Fördelen med att vända sig till oss för att få hjälp med bygglovsritningar för tillbyggnad eller ett annat projekt är, utöver att ni är garanterade ett jakande beslut, följande:

 • Vi granskar din byggrätt innan du betalar för vårt arbete
 • Vi kan hjälpa dig hitta kompetenta snickare
 • Vi hjälper era hantverkare att tolka ritningarna så att inga misstag sker

Vi har en låg kostnad för bygglovsritningar

Att få hjälp med bygglovsritningar är tacksamt för många. Det är en komplicerat arbete och det behövs därutöver kunskap om vad respektive kommun kräver för att kunna godkänna en handling. Vi håller alltid ett lågt pris för vårt arbete och det kan vi göra för att vi erbjuder våra tjänster digitalt. Vid behov är vi även behjälpliga med konstruktionsritningar som kan vara nödvändiga för att få ett startbesked. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller våra kontaktformulär för att komma igång med ert byggprojekt!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

  Adress
  Hammarby Kaj 10 D
  120 32 Stockholm

  Telefon
  08-509 10 444

  E-post
  offert@konstruktionsritningar.se

  Orgnr
  559127-9210

OM OSS

När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

Konstruktionsritningar.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svensk Bygglovstjänst AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hammarby Kaj 10 D
120 32 Stockholm

08-509 10 444

offert@konstruktionsritningar.se

Orgnr:
559127-9210