Konstruktionsritningar

Detaljerade ritningar •

Konstruktionsritningar

Konstruktionsritningar fungerar som en visuell bild av en byggnad och utgår från de bärande element som den har. I den här typen av ritningar skall både detalj- och sektionsritningar ingå. Den här typen av ritningar kan i vissa kommuner krävas för att man skall kunna få ett beviljat bygglov men det är olika beroende på var du bor. Den här typen av ritningar har som syfte att räkna ut en byggnads hållfasthet utifrån permanenta och variabla laster. Vi hjälper er ta fram de dokument som behövs för exempelvis tak och garage.

Konstruktionsritningar för hus och andra byggnader

När ni vänder er till oss för att få konstruktionsritningar för tillbyggnad, garage eller ett annat byggarbete är ni garanterade att få ett beviljat startbesked, oberoende av vilken kommun ni bor i. Arbetet börjar med att ni visar oss vilka planer ni har och efter det tar vi fram de nödvändiga ritningarna och övriga dokument som krävs. När alla papper är i sin ordning skickar vi över dem till dig så att du i din tur kan vidarebefordra dem till din handläggare på kommunen. När det är gjort kan du invänta ett positivt beslut.

Vi är experter på konstruktionsritningar

När man skall bygga garage, hus eller göra en annan tillbyggnad är det viktigt att ha rätt ritningar. Med vår hjälp får ni:

 • Hjälp med att hitta en duktig hantverkare som kan verkställa era ritningar
 • Dokument som innehåller alla nödvändiga detaljer för att godkännas av kommunen
 • En materialkalkyl baserad på konstruktionsritningen helt utan kostnad

Vi erbjuder billiga konstruktionsritningar

Innan vi åtar oss ett uppdrag för att ta fram konstruktionsritningar eller bygglovsritningar kontrollerar vi din byggrätt och detaljplanen. Efter att vi har gjort det och sett att ditt projekt är genomförbart övertar vi även ansvaret för att du får ett beviljat startbesked. Om du vill få ett pris för konstruktionsritningar är du välkommen att ta kontakt med oss och presentera ditt projekt så återkommer vi med en offert så snabbt som möjligt. Vi finns självklart även tillgängliga för andra frågor om vårt arbete och kan fungera som rådgivande part när ni undrar över någonting.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

  Adress
  Hammarby Kaj 10 D
  120 32 Stockholm

  Telefon
  08-509 10 444

  E-post
  offert@konstruktionsritningar.se

  Orgnr
  559127-9210

OM OSS

När du behöver hjälp med konstruktionsritningar hjälper vi dig ta fram precis de du behöver för en godkänd bygglovsansökan.

Konstruktionsritningar.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svensk Bygglovstjänst AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hammarby Kaj 10 D
120 32 Stockholm

08-509 10 444

offert@konstruktionsritningar.se

Orgnr:
559127-9210